Upoznajte obitelj Sinković

Saznajte kako je počela naša priča i zašto se nastavlja već godinama...

Tradicionalna kuća

Naše su imanje i rekonstruirana tradicionalna istarska kuća smješteni na jednom od najviših brda sjeverozapadne Istre.

Bogata povijest

Od svoje obitelji naslijedili smo proizvodnju vina, uzgoj voća i povrća i prepoznavanje snage koju priroda nudi.

Obiteljsko nasljeđe

Velika obiteljska kuća danas služi mnogim obiteljima koji dolaze na čisti zrak odmoriti se i provesti kvalitetno vrijeme.

Smješteni na 350 metara nadmorske visine, naša obiteljska kuća nalazi se usred ekološki očuvane prirode i pogleda koji ostaje u pamćenju. Ovo je savršeno mjesto na kojem odmor dobiva potpuni smisao.

Prošetajte našim imanjem

Povijest našeg imena seže do 1656. godine. Sve čime se danas bavimo naslijedili smo od svojih predaka koji su svakom generacijom dodavali nešto novo. Naša obitelj, koju čine Libero, Dora, Sergej i Patrik, poštuje naslijeđenu tradiciju, ali dosta napora ulaže u inovacije.

Posebna atrakcija na imanju

Svi koji su nas ikada posjetili i upoznali našeg Jacka dugo su ga pamtili. Ova naša meksička svinjica ponašala se kao pas. Sa svima se volio družiti, obožavao je palačinke i vino. Došao je iz Francuske prvenstveno kako bi tražio tartufe, ali ubrzo je postao pravi domaći ljubimac.

Nasljednici

U starosti od 14 godina 2011. godine je uginuo, a njega i njegov posao su nastavili vijetnamski Điđi 2005. godine i tajlandska svinjica Pepa 2012. godine. Kada dođete na naše imanje sigurno ćete ih upoznati, a ako izvučete fotoaparat oni će stati u svoju pozu.

"Veliki dio naše ponude vlastite je proizvodnje. Znamo što proizvodimo i baš zato ne sumnjamo u kvalitetu proizvoda i usluga koje nudimo."

Sergej Sinković

Imate neko pitanje za nas?

Vjerujemo da samo kvalitetnom komunikacijom možemo izgraditi kvalitetan odnos. Obratite nam se sa svim pitanjima koje imate i kontaktirajte nas s povjerenjem.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.