MEDOVAČA

- Liker od meda

- Medovaču karakterizira veliki udio meda u rakiji, bez dodatka šećera, zlatnožute je boje uz izraženi miris meda i specifičnu prirodnu slast

- Liker koji se oduvijek nudi u znak dobrodošlice.

- Dobiva se hladnom tehnologijom miješanja hrvatskog kvalitetnog meda s istarskom komovicom, pri čemu med zadržava svoja prirodna svojstva.

NARUČITE
  • Med kao sastojak

    Med ima antioksidativna svojstva, zaustavlja razvoj mikroorganizama, te je pogodan za borbu protiv iscrpljenosti, razdražljivosti i nesanice
  • Posluživanje medovače

    Najbolje ju je konzumirati rashlađenu blizu točke ledišta ili je jednostavno poslužiti u rashlađenoj čaši. Podjednako je dobar digestiv ili aperitiv, posebice zimi
  • Medovača Sinković

    Naša je medovača dobitnica srebrne medalje na Novosadskom sajmu 2012. godine gdje je prepoznata kvaliteta savršenog omjera sastojaka