Vina Sinković

Tradicija kvalitete koja miriše iz svake čaše

Istarski vinograd

Proizvodnja kvalitetnog vina počinje u vinogradu

Obiteljski podrumi

Modernu tehnologiju treba primijeniti, a tradiciju treba slijediti

Povijest

Obiteljska tradicija proizvodnje vina starija više od 100 godina

Tradicija

Prenošenje iskustva posebne proizvodnje s koljena na koljeno generacijama

Inovativnost

Moderna tehnologija i edukacija usmjerena je u stvaranje brenda kvalitete

"Tko pije vino, ne poznaje njegovu štetnost; tko ga ne pije, ne poznaje njegove koristi"

Japanska poslovica

Tko smo mi

U malom obiteljskom podrumu naši su djedovi prije više od 100 godina počeli s proizvodnjom vina koja su bila cijenjena od Venecije do Bečkih dvora. Njihova ljubav prema vinogradu i proizvodnji kvalitetnih vina prenosila se generacijama u našoj obitelji. Danas su vina momjanštine ostala oznaka kvalitete proizašle iz odabira idealne mikrolokacije i posebnog načina proizvodnje.

Prošetajte našim vinogradom

U malom obiteljskom podrumu naši su djedovi prije više od 100 godina počeli s proizvodnjom vina koja su bila cijenjena od Venecije do Bečkih dvora. Danas su vina momjanštine ostala oznaka kvalitete proizašle iz odabira idealne mikrolokacije i posebnog načina proizvodnje, koja je doprinijela da Muškat momjanski dobije Zaštićenu oznaku izvornosti (ZOI) te uskoro bude i prvo Hrvatsko vino zaštićeno u Europskoj Uniji.

Obiteljski podrumi

Ispod obiteljske kuće dodali smo renovirani podrum kako bi stvorili sklad između modernog i tradicionalnog. Koristimo modernu tehnologiju prerade i skladištenja vina u tradicionalnom ambijentu arhitekture istarskog kamena koji čuva najbolje od vina.

Ponosni smo na kvalitetu domaćeg proizvoda koji nudimo. Spoj novih saznanja i tradicija starih znanja nešto je što se osjeti u okusu vina Sinković.

Imate pitanje za naš tim?

Obratite nam se sa svim pitanjima i odgovaramo u najkraćem mogućem roku.

POSTAVITE PITANJE